Danhostel Fordelskort

Det kan du med et Danhostel Fordelskort

fordelskort

Med et gratis Danhostel Fordelskort optjener du bonuspoint, til brug ved kommende Danhostel ophold.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand.

Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger, her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud, læs mere her.

 

 

FORDELSKORTET I UDLANDET

Du kan også bruge dit Danhostel Fordelskort i udlandet. Det kræver blot, at det pågældende vandrerhjem er medlem af Hostelling International. Hvor meget du får i rabat med dit kort, varierer fra land til land.

Bemærk, at det i nogle lande kræves, at børn har deres eget børnekort.

Her kan du finde mere information om de internationale hostels.

 

GRUPPER I UDLANDET

Er I en gruppe på over 10 personer, så kan én af jer nøjes med at få et Danhostel Fordelskort, I skal i nogle tilfælde også have et gratis gruppekort, dette kan bestilles her. Rejser I til et vandrerhjem i udlandet, som også er medlem af Hostelling International, anbefales det dog at I tjekker, hvordan ordningen fungerer i det pågældende land.

Har du et aktivt Danhostel Familiekort gælder de samme regler og fordele som ved Danhostel Fordelskort.

BEMÆRK: Kun gæster med en dansk adresse kan få et Danhostel Fordelskort. Bor du I udlandet kan du istedet få et Hostelling International kort.