Legoland med overnatning

Vores LEGOLAND Familiepakke med Fri Entré til LEGOLAND en hel dag inkl. overnatning/morgenbuffet er et populært og attraktivt tilbud for mange børnefamilier.

Oplev LEGOLAND – til lands, til vands og i luften
Hold hovedet koldt, når du suser gennem parkens helt nye polarområde på vild snescootertur med Polar X-plorer rutsjebanen, der med sit unikke 5 meter drop kan få dit blod til at fryse til is. Og glæd dig til et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND oplevelser: Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af LEGO® klodser. Bag snobrød med indianeren. Hold skyderen varm, når du skyder dig gennem det uhyggeligt spændende TEMPEL på jagt efter skjulte skatte. Tag med ubåden ned til hajer og monsterkrabber i Atlantis by SEA LIFE™. . Og husk badetøj og træben, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien. Og i år er der mere end 55 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.

Priser, Legoland
2 voksne og 2 børn under 13 år, inkl. morgenbuffet1950
2 voksne og 2 børn under 13 år, ekskl. morgenbuffet1750

Alle priser er i DKK

legoland

Familiepakke med Fri Entré & overnatning – 1950 kr.
LegolandVores familiepakke er inkl. 1 overnatning i godt familieværelse med eget bad/toilet og stor og lækker morgenbuffet – altid med nybagt brød. Prisen er for 2 voksne og 2 børn under 13 år. HUSK: Med billetterne i hånden går I direkte gennem quick-tjek-ind ved ankomsten til LEGOLAND.

legoland_logo